“Правовий Biblio Bowling”

    Чи можна у бібліотеці зіграти в боулінг? Завдяки колегам з Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки це вдалося на 100 відсотків! Звісно, бібліотечний боулінг відрізняється від звичайного, проте він не меньш захопливий.
    Дві команди гравців по черзі робили спробу кулею вибити одну з різнокольорових кеглів. Кожен колір – окрема категорія, яка суттєво відрізнялася одна від одної. Проте об’єднувала їх одна тема – правознавство. Це не стало препоною на шляху до перемоги в цій грі, а навпаки викликало дуже жвавий інтерес у кожного без винятку гравця. Наприклад, в категорії “Юридичний буквар” треба було відповісти на досить серйозні запитання про права та обов’язки юних громадян. Категорія “Читали – знаємо” пропонувала розібратися в порушенні прав героїв відомих казок. З першої до останньої хвилини цього заходу азарт не вщухав: гра вимагала з одного боку, влучності гравців, а з другого – швидкої та точної відповіді.
    “Правовий Biblio Bowling” не тільки дозволив дітям добре провести  час, а й допоміг їм дізнатися про багато корисних цікавинок у галузі права, тому у цій грі не було переможених.
     Щиро завдячуємо колегам з  Херсонської ОБД за креативну ідею!
 

Залишити відповідь