Про все цікаве на планеті читай в журналі та газеті

Багато є в нашому місті кав’ярень – модних, стильних, затишних, багатолюдних, вуличних, шумних.

Але є ще одна особлива – це літературна кав’ярня «Читайлики», яка працює у Центральній дитячій бібліотеці! 

 Постійні відвідувачі знають, що тут завжди весело та креативно. В цей раз гуртківці взяли участь у журнальному кроссінгу «Про все цікаве на планеті читай в журналі та газеті!».

На початку засідання діти дізналися про історію виникнення газет та журналів, а потім про новинки періодичних видань України.        Багато цікавого, пізнавального, захоплюючого можна почерпнути з яскравих ілюстрованих дитячих журналів. На будь-який смак можна вибрати видання в читальній залі! Тут і про домашніх улюбленців, і про техніку, і про принцес, і про піратів, і про професії та інші галактики! Вам подобаються кросворди, ребуси, лабіринти? Тоді вам обов’язково потрібно зазирнути до читальної зали відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів ЦДБ.

Хлопці та дівчата залюбки брали участь у різноманітних іграх, розгадували загадки, знаходили правильні відповіді на запитання головоломки. Та бурю емоцій викликав експеримент з повітряною кулькою, яка, наче ракета, літала по кав’ярні! Саме з журналу гуртківці дізналися про реактивний рух предметів.

Дійсно, періодичні видання – це джерело для пошуку нових знань, дослідів, умінь та гарного настрою!

Залишити відповідь