ТОП-5 книжок для гарного настрою

Сьогодні у всіх повинен бути гарний настрій , адже   1 квітня – день сміху, веселих розіграшів, щирих посмішок!

Головне – цього дня не забудьте пожартувати зі своїми друзями, створити справжню атмосферу свята для своїх знайомих, подарувати позитив і енергію, а допоможуть вам в цьому веселі та життєрадісні книжки.

С.Кочубей. Сім нескладух Говорухи

Головний герой цієї гумористичної повісті для дітей середнього шкільного віку Андрій Говоруха на прізвисько Андроїд рахує вже не життя кота, а нескладухи, які йому напророкувала однокласниця Єва. Нескладухи починають збуватися — і хлопець усе дужче нервує, через що раз у раз потрапляє в дедалі кумедніші ситуації…


Дж.Кінні. Щоденник слабака

Ґреґ Гефлі переходить у середню школу, і мама пропонує йому вести щоденник. Підліток одразу заявляє, що це не щоденник, який ведуть лише дівчата, а просто записник. І в нотатнику прописними літерами, ніби написані від руки хлопчиком, починають з’являтися напрочуд реалістичні історії з його повсякденного життя. Ґреґ знає, що він не найпопулярніший у школі, і постійно хоче щось із цим зробити: то пробує накачати м’язи, то дебютує в шкільній виставі, то ліпить найбільшого у світі сніговика. Повість швидко стала світовим бестселером, а тоді й основою для фільму.

Н.Абґарян. Манюня

Пригоди Наріне і Манюні, з одного боку, жахливі, а з іншого – до того ступеня дурні, що не можна стримати сміх. Неймовірно легкий стиль автора і такий живий гумор змусять вас одразу шукати продовження цієї історії. Добре, що авторка написала декілька книжок про Манюню, її рідних та друзів. Бо це книжки про кожного з нас, і кожен знайде щось знайоме на цих сторінках.

В.Нестайко. Тореадори з Васюківки

Важко знайти в нашій літературі щось настільки веселе, талановите й дотепне, як ця неперевершена книга. Головні герої повісті — Ява Рень і Павлуша Завгородній — звичайні школярі-підлітки, що мешкають у селищі Васюківка, бешкетники, фантазери та «зривщики дисципліни»,«найкращі друзяки і напарники», які захоплені то пошуками шпигунів, то амбітними планами бідівництва метра у власному дворі.

С.Дерманський. Король буків або Таємниця Смарагдової книги

Хто не любить загадки та таємниці, навіть якщо доводиться докладати неймовірних зусиль, щоб їх розгадати? Втім, якщо за справу беруться справжні друзі, їм до снаги здолати хоч які перепони. Героєві цієї книжки, малому буці Гаврикові, також пощастило з друзями: в найскрутнішу хвилину він може покластися на симпатичну драконицю Джульєтту, мудрого лепрехуна Шмигуна, передбачливого пугача Понтія та дрібненького горобчика Петяку. А хто вони такі, оті буки та лепрехуни? Прочитавши цю книжку, ви дізнаєтесь, чи вдалося Гаврикові й компанії здолати лихого чаклуна Нарита й розгадати таємницю Смарагдової Книги.

Бажаємо вам, щоб кожен ваш день був днем гарного настрою та веселих посмішок!

Залишити відповідь