На гостини до Галини Малик

«Мій головний орієнтир –

це моє дитинство

я стрибаю туди,

там мені все зрозуміло,

все ясно, все яскраво…»

Г.Малик

Саме сьогодні видатна українська письменниця Галина Малик відзначає своє 70-річчя. Цій радісній події був присвячений літературний вікенд «На гостини до Галини Малик».

 Народилася ГалинаМиколаївна в 1951 році у Бердянську Запорізької області. Її батько був агрономом, а мати – вчителькою. Дитинствоі юність майбутньої письменниці були радісними і спокійними. Писати вона почала ще зі шкільного віку, але потім кинула. Таколи сама стала мамою, почала вже створювати віршики для своєї доньки.

Згодом Малик почала писати казкові повісті для дітей. Хто ж не полюбляє пригоди? Всі, особливо діти. Герої творів Галини Малик, в основному твої ровесники, вони або потрапляють у казкові країни, або мешканці цих країн потрапляють у реальне життя.

Сьогодні Галина Миколаївна веде активне громадське життя. Вона є членом Асоціації творчих жінок Закарпаття, допомагає молодим поетам і літераторам, заохочує школярів до перших проб пера.

Всі з нетерпінням чекають виходу її нових творів. Ф

        А дізнатися цікаві факти з життя письменниці, взяті зі слів самої Галини Миколаївни, а також про її твори, ти зможеш за цим посиланням

Залишити відповідь