Бажасики – іграшки, що здійснюють мрії

Привіт, читайлику! Напевно твої батьки виділяють тобі кошти на дрібні потреби: покупку шоколадки чи соку в шкільній їдальні, книги або іграшки, на проїзд, похід в кіно та інше. Називаються вони кишеньковими грошима.

А от тепер питання: де ж їх дбайливо зберігати? Допоможе тобі в цьому гаманець. В ньому твої гроші будуть завжди в порядку і ти зможеш всюди їх з собою носити.

Звичайно, можна придбати гаманець в магазині. Але більш приємно його виготовити власноруч. Під свій смак ти можеш створити ексклюзивний гаманець, який буде тебе радувати та примножувати гроші.

Саме заради цього і зібрались наші читайлики в майстерні хенд-мейд «Бажасики – іграшки, що здійснюють мрії». Діти виготовляли гаманці в техніці орігамі, а також шили з фетру. Щоб їх створити, дітям знадобились фетр, ножиці, голка з ниткою, гудзики,  кольоровий папір та декоративні прикраси. І нумо фантазувати! Кожен хотів, щоб його гаманець був найяскравішим. Що цікаво, для створення такого потрібного аксесуару знадобилось зовсім небагато часу. І ось стильні індивідуальні гаманці готові! Молодці, читайлики!

Залишити відповідь