День дівчаток

На засіданні Генеральної Асамблеї ООН, що відбулося у 2011-му році, було прийнято рішення про заснування Міжнародного дня дівчаток, який тепер щорічно відзначається 11-го жовтня.
Мало хто з чоловіків може з впевненістю сказати, що знає все про жінок. Жінка завжди була музою, вона надихає на неймовірні подвиги та завжди залишається загадкою, яку чоловіки намагаються розгадати багато віків.

Читачі Центральної дитячої бібліотеки намагался трошки відкрити завісу цієї таємниці. Хлопці та дівчатка  прийняли участь у розважальній програмі, присвяченій  Дню дівчаток. Гравці- хлопчики намагались відгадати, для чього служать різні дівчачі штучкі та іграшки, чим дуже розсмішили дівчаток. Всі разом вони згадували дівчачі імена та назви книг про дівчаток, у цьому гравцям допомогла книжкова виставка. Звичайно, не обійшлося без рухливих ігор. Хлопчики, як справжні джентльмени, подарували у цей день дівчаткам безліч компліментів, а від Центральної дитячої бібліотеки дівчата отримали подарунки – гарні розмальовки.

Залишити відповідь