Музичний круїз “Мелодії зимових свят”

и можна зробити місяць лютий не таким суворим, тим паче, що знову наше місто засніжило-заміло? Звичайно, що можна. Для цього треба максимально підняти свій настрій за допомогою пісень, ігор та цікавих зустрічей. А допоможе вам у цьому Центральна дитяча бібліотека.
Хлопці та дівчатка з групи продовженого дня школи №10 знають, що найкращі емоції та найцікавіші книжки можна отримати саме в бібліотеці, тому із задоволенням приходять до нас у гості. Зала мистецтв завжди радо приймає гостей та готує для них цікаві заходи. Цього разу дітки відправились у музичний круїз “Мелодії зимових свят”. 
Для початку маленькі читачі згадували улюблені зимові забави та відгадували загадки на цю тему.

Віртуальна картинна галерея познайомила діточок із відомими картинами на зимову тематику. Звичайно, найулюбленішими завданнями стали мульт-питання, адже улюблені мультфільми так цікаво згадувати та передивлятись. Хлопці та дівчатка збирали назви зимових казок, що сховались на сніжках та крижинках. Діти співали, танцювали та грали у рухливі ігри. А після такої гарної розумової та фізичної розминки можна і відпочити, подивившись цікавий зимовий мультфільм. Отже, лютий місяць буває добрим, коли поруч друзі та книги.

 

Залишити відповідь