Свято Букваря

Весь тиждень до Центральної дитячої бібліотекі приходили схвильовані  першокласники шкіл №1 та №10, їх бітьки та вчителі, щоб відсвяткувати першу перемогу хлопчиків та дівчат. Це перемога над дуже складною та найважчою сходинкою до країни мудрості-першокласники навчились читати та писати. А завдячують вони цьому своїй першій книжці-Букварику. Не випадково Свято Букваря діти вирішили провести у Центральній дитячій бібліотеці, адже саме тут живуть книжки, а це означає, що й  Букварик теж десь тут.

Так думали і щасливі діти, і казков герої, що їх зустріли у стінах бібліотеки. Але де ж Букварик? Невже це знову витівки підступних лиходіїв-Чахлика Невмирущого та Кікімори? Але на допомогу завжди прийдуть вірні друзі- книжкові герої разом з дівчинкою-Читаліною, яка живе у бібліотеці. Разом з хлопчиками, дівчатками та їх батьками герої вирушили на пошуки і порятунок Букваря. Рятівникам довелось  виконувати нелегкі завдання, щоб якнайшвидше повернути на свято головного гостя.

 

 

Але всім відомо, що коли поруч друзі, навіть нездійсненні завдання перетворюються на веселі та кумедні. Саме так-зі сміхом, запалом та святковим настроєм першокласники брали участь у завданнях, випробуваннях та квестах. І ось нарешті Букварика зустрічали оплесками діти, їх  батьки та вчителі.

Свято закінчилося, але спогади про нього назавжди залишаться в серцях маленьких школярів – красивих, розумних, творчих, успішних і талановитих читачів Центральної дитячої біліотеки.
Любі діти, Центральна дитяча бібліотека вітає вас зі святом букваря та бажає вам, щоб книга стала одним із ваших кращих друзів!

Залишити відповідь