Літературно-інтерактивна гра “Чарівний віночок”

У народі кажуть, що казка розуму навчає. І не дивно, адже казки народилися в сиву давнину, їх передавали із вуст в уста від покоління до покоління. Казки живуть поряд з нами з дитинства, завжди зачаровують красою рідного слова. Маленькі читачі Центральної дитячої бібліотеки дуже люблять казки і з задоволенням поринають у чарівний світ добрих та сміливих героїв, химерних звірів та небачених чудес.
Допитливі хлопчики та дівчатка завітали сьогодні  до бібліотеки, щоб прийняти участь у літературно-інтерактивній грі “Чарівний віночок”.

Спеціально для маленьких патріотів цю гру розробив методичній відділ Центральної дитячої бібліотеки. Діти виконували різноманітні завдання: відгадували заплутані ілюстрації, відновлювали перемішані сюжети, впізнавали слова улюблених героїв народних казок та відгадували назви цих казок. Кожен новий етап гри ставав все складнішим, але діти докладали всі свої зусилля, щоб тільки виграти, адже від їх відповідей залежало дуже багато. Кожна правильна відповідь допомагала українському віночку на екрані обзавестися квіточками та різнокольоровими стрічками. Яке задоволення було у кінці гри помилуватися цим прегарним українським народним віночком!

Залишити відповідь