Випускний бал в бібліотеці

Сьогодні четверокласники відзначають першу важливу подію свого учнівського життя-прощання з початковою школою. Цей перший в їх життівипускний бал діти та їх батьки вирішили провести в стінах улюбленої бібліотеки.
Учні шкіл№7(4-а та 4-б класи), школи №10(4-д клас) та школи №3(4-б клас) на протязі кількох днів приходили в головну залу Центральної дитячої бібліотеки, щоб в

урочистій і дружній обстановці попрощатися з початковою школою.

Це важливий для дітей день, адже вони попрощаються з молодшою ​​школою, першою вчителькою і своїм улюбленим класом, в якому провели 4 перших навчальних роки. Розлучатися завжди нелегко. А розлучатися з першою вчителькою- важко подвійно. Як зробити цей момент наповненим хвилюючим очікуванням нових зустрічей і відкриттів- знають в нашій бібліотеці. Все просто: потрібно влаштувати свято – бал прощання з початковою школою. Веселі ведучі свята- подружки кукли Маша і Даша приготували для дітей безліч ігор, танців і цікавих зустрічей.

Випускників початкової школи гості свята зустрічали бурхливими оваціями. Майбутні п’ятикласники та їх батьки отримували заслужені грамоти, дипломи та подяки. На честь закінчення початкової школи діти дарували батькам і першій вчительці найцінніше – свій талант. Чудові виступи талановитих хлопчиків та дівчаток підкорили наші серця.
А за урочистою частиною свята настав час веселощів та ігор,у яких брали участь не тільки діти,а й їх бітьки і навіть вчителька. Танцювально-розважальне шоу відвідали також улюблені бібліотечні друзі хлопчиків та дівчаток: Клоун Кльопа, спортивна Стефані з “Лєнтяєво”, вередлива, але кумедна Шапокляк.Кожний гість свята підготував для дітей особливе та веселе завдання. Діти та їх батьки перетворювались на казкових принцес та принців, грали у рухливі ігри та інтелектуально-розважальні розминки та перетворювались на малюків-немовлят. А в зевершенні шоу кожний клас знімав свій відео-кліп, де співаками, танцюристами та музикантами були винуватці торжества- майбутні п’ятикласники.
Випускний бал в бібліотеці був сповнен радістю, веселим настроєм, урочистими моментами та бурхливими оваціями. Особливим подарунком для читачів бібліотеки стала нова яскрава та “зіркова” фотозона, де кожний бажаючий випускник міг зробити незабутні фото на пам’ять.
Центральна дитяча бібліотека щиро вітає всіх випускників початкової школи та бажає їм добре вчитися, радувати своїх батьків і не зупинятися на досягнутому.

Залишити відповідь