Воок-фест ” Казкова веселка”

Хто не любить казки? Мабуть, не існує такої людини. Казка супроводжує нас з народження, живе в наших серцях і душах усе життя.

Нещодавно тишу Центральної дитячої бібліотеки перервав радісний гомін учнів других класів ЗОШ № 10. Одразу стало весело, гамірно, залунала українська музика. Читачі завітали у гості до мудрої,доброї Казки.

Чарівні україночки щиро привітали наших гостей з початком навчального року і запропонували подорож на веселому паровозику по різних станціях. У Чарівній Книзі ховалися казкові запитання, а хлопчики та дівчатка з азартом на них відповідали.  У читальної залі розташувалася книжкова виставка “240 хвилин казкового читання”, де на малечу чекали улюблені українські казки.  Вони із задоволенням змагалися між собою, хто швидше прочитає книжку. Приємним бонусом для дітей став перегляд мультика “Івасик-Телесик”.

 Зупинившись на станції «Казкова арт-майстерня»у відділі мистецтв, учні розділилися на 3 групи: перша зробила закладки вукраїнському стилі, друга розмальовувала і ліпила з пластиліну веселого Колобка, а третя група учнів вийшла на подвір’я малювати кольоровою крейдою українські краєвиди.

А наприкінці фесту було найгарячіше, томущо розпочалися справжні перегони. 2 команди гравців змагалися у естафетах. Як казкові герої Круть і Верть, вони наввипередки приносили до кошиків мішечки зборошном. В наступній грі треба було обережно, але швидко принести яєчка доБаби і Діда із казки про Курочку Рябу. Це був найвеселіший етап змагань. А найприємнішим моментом для дітей стали маленькі подаруночки!

Наприкінці свята маленькі читайлики сфотографувалися у нашій фотозоні.

Ми з радістю будемо чекати нових зустрічей з казкою, яка виховує, вчить жити по правді.

Задоволені та усміхнені дитячі обличчя – це і є найголовніша наша винагорода!

Залишити відповідь