Зимовий мікс «Символ року»

       Тссс! Чуєте?! Хтось шарудить у відділі мистецтв Центральної дитячої бібліотеки! Тишком-нишком до читачів на заняття арт-майстерні «Веселі ідейки» завітала мишка Мінні з новорічним привітанням – за східним календарем ще вона панує в світі. А ось 2021 рік, згідно китайського гороскопу, стане роком Білого Металевого Бика, і настане Новий рік 12 лютого.

       Вважається, що Білий Бик дарує щастя і благополуччя всім, хто не забуде привітати його зі святом. Зробити це можна по-різному – зробити фігурку чи м’яку іграшку або прикрасити інтер’єр його зображенням. Саме тому будь-які вироби у вигляді Бика, Корови або Теляти, зроблені своїми руками, стануть справжніми талісманами на весь рік.

        Отже гуртківці взялися за діло і з великим захопленням вирізали та клеїли. В бібліотеці панувала творча атмосфера, в якій діти проявляли фантазію, ділилися своїми враженнями та демонстрували свої поробки один одному.

         Всі дітки з задоволенням сфотографувалися зі своїми шедеврами. Рекомендація від мишки Міні: під час фото треба обов’язково думати лише про хороше та сміливо будувати плани на майбутнє!

Залишити відповідь