Бюро творчих ідей «Космічний корабель»

З давніх-давен незвідані космічні далі манили людину, щоразу спонукаючи вигадувати щось нове: крила з воску та пір’я, аероплани, перші літаки…

Мрія побачити рідну планету із космосу не давала спокою багатьом поколінням. І ось 12 квітня 1961року космічний корабель «Восток–1» з людиною на борту облетів Землю по орбіті. Тільки уявіть собі, який вражаючий краєвид багато років тому відкрився перед першим космонавтом Землі — Юрієм Гагаріним! Увесь світ затамував подих —землянин у космосі! Саме завдяки Юрію Гагаріну була відкрита нова сторінка у розвитку науки. Відтоді ми відзначаємо Всесвітній день авіації і космонавтики саме12 квітня.

І як же в цей день обійтися без яскравих саморобок? Цього четверга арт-майстерня «Веселі ідейки» відкриває для вас бюро творчих ідей «Космічний корабель». Пропонуємо вам відчути себе космонавтами і виготовити ракету. Нумо дізнаймося, як можна легко її зробити з картону та кольорового паперу. В космос на ній не полетиш, але ж помріяти ніхто не забороняє!

Спочатку з однієї сторони картонного рулону зробіть невеликі надрізи, скрутіть смужки та склейте їх між собою. З картону зробіть підставку для ракети та двигуни. Останній штрих – розфарбовування ракети. Виготовити космічний корабель вам допоможе також відео майстер-клас.

«Поїхали!» – сказав би Юрій Гагарін.

Якщо виготовлення космічного корабля вам принесло натхнення, можете намалювати космічний малюнок і подивитися мультфільм «Маша та Ведмідь: Пісенька юних космонавтів»

Залишити відповідь