Хвилинки-цікавинки за книгою Нурії Рока та Роса М. Курто «Родинне дерево»

Сім’я потрібна кожній людині – для маленької дитини це  батьки, а в дорослому віці ми створюємо власну сім’ю.  Тому  зовсім не дивно, що існує міжнародне свято сім’ї, яке об’єднує людей з різних країн.   

Міжнародний день сім’ї заснований 15 травня 1994 року за ініціативою ООН. В цей день проводяться різноманітні акції, фестивалі, конкурси,  що мають за мету усвідомлення важливості сімейних стосунків, підтримку родинних традицій.

Приєднуючись  до святкування Міжнародного дня сім’ї, презентуємо тобі сьогодні нову книжечку Нурії Рока та Роса М. Курто «Родинне дерево».

Родинне дерево – це схема родинних стосунків, що поєднують тебе і твоїх предків, тобто родичів, які народилися раніше за тебе. В цій книжечці розповідається, як хлопчик Мартін складає власний родовид. А також є поради, як самому створити сімейний альбом або родинне дерево.

А тепер, друже, спробуй створити власне родинне дерево. Скористайся запропонованим шаблоном та встав замість яблучок фото своїх родичів. Якщо потрібно, попроси допомоги у батьків. І все! Готово! Тепер й в твоїй сім’ї є власне родинне дерево.

Саме в цей день особливо хочеться об’єднатися зі своїми рідними і близькими, сказати один одному теплі слова кохання, приділити увагу і турботу, подарувати невеликий презент або просто подзвонити.

Тож ми бажаємо тобі і твоїм рідним міцного здоров’я, щастя та непохитної твердості родинних стосунків. Нехай це свято стане продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім´ї.

Зі святом Вас!

Залишити відповідь