Вечірка однокласників «Хоч цілий світ ти обійдеш, такого класу не знайдеш!»

В перші дні червня четверокласники за доброю традицією зібрались в Центральній дитячій бібліотеці на вечірку однокласників «Хоч цілий світ ти обійдеш, такого класу не знайдеш» –  перший в їх житті випускний бал. Це чудове свято, водночас веселе і трішки сумне.

Цілих чотири роки читайлики вчились в молодшій школі, тому дуже нелегко прощатися з першою вчителькою і, можливо, з кимось з однокласників. Адже за ці роки діти стали один для одного справжньою сім’єю, а перша вчителька – другою матусею.

А перетворити цю подію на феєрверк вражень та сюрпризів вдалося нашим бібліотекарям. Клоун Кльопа та дівчинка Веселинка, Шапокляк та Кліпмейкер підготували для дітей яскраву святкову програму з іграми, танцями і конкурсами.

В цій феєрії веселощів взяли участь не тільки діти, але й їх батьки та вчителі. Діти вимірювали «градус» настрою, переносили «кульки дружби», визначали найспритнішого в танці по колу, «випікали піцу», перетворювались на немовлят, танцювали. А наприкінці навіть зняли власний відео-кліп, де і вокалістами, і музикантами, і танцюристами стали самі випускники.

Приємним сюрпризом став виступ талановитих дітей – вихованців клубу спортивно-бального танцю «Dream dance», які підкорили серця всіх гостей.

Майбутні п’ятикласники та їх батьки отримали заслужені грамоти, дипломи та подяки від першої вчительки. А натомість  батьки та діти висловили багато слів вдячності своїй «шкільній мамі».

Щиро вітаємо всіх випускників початкової школи з успішним закінченням початкової школи та бажаємо надалі добре вчитися  і не зупинятися на досягнутому, в чому вам завжди залюбки допоможе бібліотека й читання!

Залишити відповідь