День блогу

Чи є в тебе улюблений блог? Напевно, що так. Сьогодні існують і новинні, і тематичні, тобто присвячені певній професійній діяльності чи хобі, і виключно розважальні блоги. Сподіваємось, що і наш блог займає гідне місце серед твоїх фаворитів.

А згадали ми про це недаремно. Адже сьогодні відзначають Всесвітній день блогу. Це свято заснували в 2005 році. 

Першими в історії блогерами стали люди, які познайомилися з Інтернетом та усвідомили його цінність ще наприкінці 1980-х років. Одним з них був журналіст-фрілансер Джастін Холл — в ті часи студент коледжу в місті Свортмор, що в Пенсильванії. В січні 1994 року він відкрив особисту сторінку на Links.net, яка містила короткі пости з посиланнями на улюблені сайти автора.

А в сучасному світі блоги мають важливе значення. Наприклад, в сфері освіти вони є зв’язком між викладачами та учнями, особливо, коли навчальний процес часто відбувається онлайн.

Таким чином, з моменту появи перших блогів багато чого змінилося — із скромних особистих сторінок вони перетворилися на популярні майданчики для обміну думками, знаннями та досвідом. 

Якщо ти добре володієш комп’ютерними технологіями, найкращий спосіб відзначити це свято — створити власний блог. Це достатньо цікаво і, можливо, ведення блогу стане твоїм улюбленим заняттям на довгий час. А ще цього дня ти можеш знайти чимало блогів на свій смак і з задоволенням прочитати цікаві пости на актуальні теми або переглянути відеоконтент. Напевно, вони сприятимуть розширенню твого світогляду.

Для нас важлива твоя думка. І ми до неї завжди прислухаємось. Тому під постом залиш коментар і запропонуй теми,  які тобі найбільш цікаві. І ми, звичайно, їх врахуємо!!!  

Залишити відповідь