Читання – запорука успішного навчання!

Люди перестають мислити,

коли вони перестають читати

Д.Дідро

З початком осені настала пора шкільного навчання. Звичайно, ти хочеш більше гуляти з друзями, відвідувати улюблені тренування, кружки, ходити в кінотеатр на нові сеанси… А ще ж треба відвідувати школу! Якже встигнути все це зробити?

Якщо ж ти швидко будеш робити домашнє завдання, то в тебе все вийде. А допоможе тобі в цьому читання. Так-так, саме читання. Як відомо, його вплив дуже великий.

Сьогодні люди читають незліченні повідомлення, стрічки новин в соцмережах, улюблені блоги в Інтернеті… Але ніщо не замінить книги.

Успішність у навчанні у великій мірі залежить від твоєї начитаності. Завдяки книжкам у тебе поповнюється словниковий запас, підвищується рівень ерудиції і знань, успішно засвоюється грамотне письмо, розвиваються пам’ять, уява і фантазія. Тобі легше стає міркувати і висловлювати свою думку.

Все це сприяє кращому і легшому засвоєнню шкільної програми.Тому не зволікай, більше читай! І незабаром читання принесе свої плоди! Ти сам впевнишся в позитивному впливі читання на процес навчання! І в тебе з’явиться багато часу для дозвілля!

А от тепер можна і мультик подивитись. Це світла і повчальна історія про любов до книги і про магію, яка схована в ній. Літаючі живі книги покажуть тобі інший бік їх життя. Після чого тобі захочеться більше читати і берегти книги. Запрошуємо тебе у фантастичний світ книг!

Залишити відповідь