Літературний пазл “Найправдивіший вигадник”

Відомий на весь світ вигадник і романтик барон Мюнхгаузен славиться своїми чудовими розповідями. Звичайно, про його пригоди добре знають і читачі Центральної дитячої бібліотеки. Хлопці та дівчатка з літературного кафе “Читайки” на один день уявили себе головним героєм книги Рудольфа Еріха Распе “Пригоди барона Мюнхаузена”, щоб відправитись у віртуальну подорож по казковим країнам і місцям, де побував цей великий вигадник. Читачі поділились на дві команди- “Вигадники” та “Фантазери” та отримали карту-маршрут своїх пригод. Так розпочався літературний пазл “Найправдивіший вигадник”.
Наші “барони Мюнхаузени” побували у різних країнах: “Зоологія”,”Музична”, країна “Помилок”, країна “Брехунів” та країна “Знавців”.

Юні гравці у кожній країні за правильно виконане завдання отримували частинку пазла, склавши який, можна отримати таку бажану перемогу у грі. Подорожуючи бібліотекою, читачі співали пісні барона Мюнхаузена з однойменного фільму, шукали приховані серед книжкових стелажів книжки Рудолфа Еріха Распе, відгадували кросворд та шукали відповіді на мультимедійну вікторину.
Зібравши пазли та отримавши перемогу, відвідувачі літературного кафе за традицію насолодилися солодкими призами.

Залишити відповідь