Міні-музей чудових речей

Друзі, а ви любите подорожувати? Читачі Центральної дитячої бібліотеки просто обожнюють подорожі, тому одного літнього дня ми вирішили відправитись у  віртуальну подорож до музею казок Шарля Перро. Подорож виявилась неймовірно захоплююча та цікава.
Хлопці та дівчата побачили улюблених героїв казок, а особливо їх зацікавили чарівні предмети. Погодьтесь, кожен би хотів володіти якимось предметом з особливою силоюВ нашій бібліотеці теж відкрив свої ворота казковий дворець-виставка “Міні-музей чудових речей”, але, нажаль, виявилось, що зла чаклунка викрала всі  його експонати.  А натомість лишила складні та заплутані завдання, справитись з якими зможуть лише справжні любителі читання. А наші читачі саме такі- справжні друзі книг. Усі разом вони змогли знайти усі казкові предмети та розставити їх правильно. Це і чарівні предмети, що говорять правду, і предмети, що здатні переносити героя через простір, і ті, що можуть зробити невидимим…

А для того щоб бути начитаним та розумним потрібен лише один чарівний предмет- книга.  Та ви вже знаєте, де він знаходиться?

Залишити відповідь