Як читачі допомогли інопланетній гості

Ось і добігає кінця перший місяць навчання. Хлопці та дівчатка зрозуміли, що уроки бувають різні: складні і незрозумілі, прості і легкі, а ще веселі та повні несподіванок.
А де ж бувають веселі уроки? Найвеселіші уроки на світі- це бібліотечні уроки.
І ведуть їх зовсім не вчителі, а справжнісінькі казкові герої.

Не встигли читачі зайти до бібліотеки, як на них  вже очікував сюрприз: з далекої-далекої галактики до дітей завітала інопланетна гостя Лу-Лу. Виявилось, що вона також хоче записатися до Центральної дитячої бібліотеки, але не знає, як  це зробити, тому  наші гостинні читачі запросили Лу-Лу відвідати з ними бібліотечний урок.

Звичайно, бібліотекарі підготували для хлопчиків та дівчаток  бібліотечні завдання і книжкові премудрості: як вибрати книгу, як знайти потрібний твір і як не заблукати серед формулярів і стелажів.
А допомагала хлопцям засвоїти нові знання Читайка, яка живе в нашій бібліотеці в ілюстрованому книжковому каталозі. Читайка підготувала для читачів чарівну бібліо-квітку, на пелюстках якої заховалися підказки для майбутніх читачів.
Хлопчики і дівчатка не тільки дізналися багато нового, але ще й допомогли інопланетної гості Лу-Лу. Нові друзі гуляли по різних відділах, розглядали книжкові виставки та вибирали собі книжки по-смаку.

Залишити відповідь