“Читайки” святкують разом з “Яблунькою”

Літературне кафе “Читайки ” знову гостинно відкриває двері своїм постійним відвідувачам- маленьким читачам Центральної дитячої бібліотеки. На цей раз хлопці та дівчатка потрапили не просто на чергове засідання кафе, а на святкування. А святкували вони День народження журнала “Яблунька”, адже цьому улюбленому розважально-пізнавальному журналу для малят і школярів, батьків та вчителів  у цьому році виповнюється аж 20 років!

“Яблунька” – це цікава та корисна інформація: захоплюючі мандрівки у таємничий світ природи; казки та легенди; конкурси та вікторини; дитяча пошта; адреси для листування; смачні рецепти з “Веселої кухні”; узори для вишивання; іграшки-саморобки; ігрові завдання з вивченням англійської мови, кросворди та гумор.

Маленькі читачі познайомились з рубриками цього журналу та дізнались, як видавався найперший журнал “Ліліпутик”.
Звичайно, діти пограли у ігри з журналу “Яблунька”. Вони знаходили розбіжності у картинках, відповідали на заплутані питання у грі “Найкмітливіший”, розгадували анаграму з оповідання “Велика країна чудес” та розгадували кросворд.
Хлопці та дівчатка зацікавились цим чудовим журналом настільки, що майже не пропустили нагородження. Усі без виключення учасники засідання літературного кафе отримали корисну та смачну винагороду за участь у конкурсах- червоні яблучка)

Залишити відповідь