Святкова майстерня “Великодня казка”

Як приємно до світлого свята Великодня подарувати близьким і рідним подарунок, зроблений своїми руками. Традиційно на Великдень прийнято пригощати рідних та близьких фарбованими яйцями і пасками. А що робити, коли ти ще маленький для того, щоб випікати паски та фарбувати яйця самостійно?
Хлопчики та дівчатка  з арт-майстерні “Веселі ідейки”, як завжди, сповнені оригінальних ідей, але найголовніше-бажанням їх втілити в життя. Діти зібрали цілу колекцію простих, але оригінальних ідей з виготовлення великодніх сувенірів та втілили їх у життя, відвідавши  святкову майстерню “Великодня казка”.

Зробити поробки зовсім нескладно – з обкладинок старих журналів, кольорового паперу, тканини, пластикових ложок та ватних дисків. За допомогою цих простих речей у наших маленьких майстрів вийшли яскраві великодні курчатка та паперові писанки.
Найкращі роботи наших талановитих гуртківців представлені на виставці “Великодня казка”. А для читачів, які теж хочуть навчитися майструвати такі красиві і оригінальні сувеніри, на виставці представлені різні книги, в яких можна знайти покрокові майстер-класи: “Великодні подарунки”, “Розмалюймо писанки”, “Великодні яйця”, “Український народний декоративний розпис “,” Таємниці Великоднього кошика “і багато інших.

 

 

 

Залишити відповідь