Квест-полювання на Великоднього зайця

Полювання за Великодніми яйцями, які розкидав в траві Великодній заєць – обов’язковий ритуал цього світлого дня у Європі. Діти чекають його з нетерпінням і готуються ретельно. Хто більше зібрав, той більше і поласує. А найвправніші збирачі можуть отримати ще й спеціальні подарунки.

 У Центральній дитячій бібліотеці також побував Великодній зайчик. А прискакав він до бібліотеки з Німеччини, де свято Великодня має назву Frohe Ostern. Не випадково зайчик прибув саме з цієї країни, адже 2018 рік в Україні оголошен Роком німецької мови.

У святкові дні читачі дитячої бібліотеки нашого міста озброїлись кошиками та відправились на квест-полювання. А полювали вони на Великоднього зайця, який сховався десь у бібліотеці, заплутавши за собою сліди. Знайти хитруна виявилось нелегко, адже для початку треба було зібрати найбільшу кількість великодніх яєць по всій бібліотеці, потім оригінально розфарбувати їх та виконати всі завдання.
Боротьба за перемогу розгорнулась неабияка, але неупереджене журі підрахувало всі бали та обрало двох переможців. Перемога та омріяні шоколадні зайці дісталась читачам, який впорались з усіма завданнями та швидше прийшли до фінішу. Переможницями стали Вельмовазова Олена та Салфеткіна Олександра. Ми вітаємо дівчаток з перемогою,а всіх читачів з Великоднем!

Залишити відповідь