Пізнавально-розважальне асорті dog-friend “Паблшерс”

Відважний дослідник, мандрівник і улюбленець дітлахів песик Тошка знову збирає компанію! Сьогодні чергове засідання гуртка “Тошка та компанія” було присвячено чотирилапим улюбленцям- собакам.Тошка вибрав у бібліотеці найцікавіші книжки, героями яких є собаки, щоб поділитися ними зі своїми друзями.

На пізнавально-розважальному асорті dog-friend “Паблшерс” Тошка розповів хлопчикам та дівчаткам легенду про те, як первісна людина приручила собаку і як вони стали кращими друзями.

А скільки всього нового хлопчики й дівчатка відкрили для себе: різні породи собак, звички і уподобання домашніх чотириногих улюбленців. А ви знаєте, що в світі існує безліч пам`ятників собакам-героям. Так-так, героями бувають не тільки люди, а й собаки: собаки відважно кидаються у вогонь, щоб витягти людину з пожежі, допомагають детективам вести слідство, розшукують безвісті зниклих людей, вірно служать людям-інвалідам.
Гуртківці дізнались цікаві факти про собак, дізнались, звідки походять найвідоміші клички собак та як звичне нам “гав-гав” звучить у різних країнах світу. Особливо сподобався читачам відематеріал про відомих песиків з мультфільмів та кіно. Звичайно, не обійшлося без мультимедійної вікторини за книгами, героями яких є собаки  та веселої гри. А у вас вдома живуть собаки? Приходьте до бібліотеки, щоб розповісти нам про свого чотирилапого друга та прочитати книжки, присвячені собакам.

Залишити відповідь