Літературний батл “Граймо та читаймо”

Скільки вільного часу з’явилося у наших читачів з настанням літніх канікул. А це означає, що тепер в улюблену бібліотеку можна приходити коли завгодно, а не тільки лише після уроків. Можна прийти в самий розпал спекотного літнього дня, щоб сховатися під дахом бібліотеки з улюбленою книжкою і в своє задоволення читати-читати-читати … А ще краще прийти відразу до відкриття бібліотеки, поки літня спека не набула свої права.

Саме так роблять хлопчики та дівчатка з літнього табору школи №16.  Вони знають, що бібліотекарі неодмінно підготували для своїх улюблених читачів щось цікавеньке. На цей раз діти приймали участь у літературному батлі “Граймо та читаймо”.

Розділившись на дві команди “Грайлики” та “Читайлики”, хлопчики і дівчатка активізували всі свої знання, дбайливо зібрані за цілий рік навчання і читання цікавих книг. Відповідаючи на питання мультимедійної вікторини, гравці відгадували героя, що сховався за “аватаркою”. Нашим начитаним маленьким гостям вдалося відповісти на всі запитання та виконати всі завдання, адже той, хто читає знає все!

Залишити відповідь