“Країна дитинства-країна добра”(День захисту дітей в бібліотеці)

 Друзі, ось і настало  довгоочікуване свято- свято сонячного літа!  У перший день червня так і хочеться бігати, стрибати, веселитися і радіти. Адже не дарма в цей день ми святкуємо День захисту дітей. Для Центральної дитячої бібліотеки цей день особливий, адже він присвячений нашим найближчим друзям-нашим маленьким читачам. У цей день так хочеться подарувати їм море радості і посмішок. Веселі подружки Веселинка та Ігринка підготували для своїх маленьких друзів з літнього табору школи №9  незабутні зустрічі, неймовірні конкурси та найвеселіші завдання.

Хлопчики і дівчатка з радістю відправились разом з бібліотекою у Місто Дитинства, подорожуючи за казковою картою. Відправились бібліотечні мандрівники на танцювальному автомобілі, який робив зупинки у різноманітних куточках Міста Дитинства. Перша зупинка була на площі Казок та загадок, де діти зустрілись з Бібліогномусом- наймудрішим казкарем. Разом з Веселинкою та Ігринкою хлопчики та дівчатка відгадували загадки та знаходили книги за цими загадками.

Бібліогномус також підготував для своїх нових друзів казкові розважальні конкурси та завдання, впоравшись з якими, мандрівники відправились далі. Художник Клякса запросив дітей на проспект Художників, де вони всі разом розмальовували Місто Дитинства у різноманітні кольори: кольори сонця, неба, радості та щастя. Намалювавши свій літній пейзаж, читачі бібліотеки завітали на провулок Ігр, де живе весела дівчинка Ігринка. Разом з Ігринкою бібліомандрівники ловили рибку, збирали яскраві шари на поляні казок, змагалися у конкурсах на спритність та швидкість. Діти так весело та шумно грали, що їх почула навіть Стефані, що живе у Лєнтяєво. Разом з цією спортивною героїнею хлопчики та дівчатка танцювали до упаду.

Ось так читачі Центральної дитячої бібліотеки побудували своє Місто Дитинства– щасливе, веселе, мирне та неодмінно дружнє. А у кінці свята настав час для головного чарівництва. Діти разом з героями свята зібрали всі свої бажання у великий конверт та за допомогою повітряних кульок відправили його у чарівну країну Виконання бажань. Ми впевнені, що всі потаємні бажання наших читачів здійсняться. А у бібліотеки є також декілька головних бажань:хай завжди буде сонце, мирне небо, щасливі діти та море посмішок та радощів.

Залишити відповідь