Book-ланч “Книжкові смаколики”

Друзі, а ви знали, що книжки також бувають смачними? Бувало таке, що після прочитання книжки у вас залишається приємний післясмак- ви згадуєте улюблених героїв, гортаєте ще раз сторінки книжки… Саме з такими “смачними” книжковими новинками познайомились сьогодні діти з літнього табору школи № 10. Для своїх постійних  читачів

бібліотекарі підготували book-ланч “Книжкові смаколики”. 

Хлопчики та дівчатка “дегустували” книжкові новинки та голосували за своїх фаворитів. Діти познайомились з книжкою Марини Чайки “Казки старого замку”. У цій книжці юний читач зможе дізнатися про нові пригоди котика Хомута, за яким пильно слідкує його новий друг – Місяць.Рудий кіт Хомут завжди в центрі подій. То він шукає злодія, то вирушає з подружками на бал до замку. Котик уперше в житті закохується до нестями і знаходить нових цікавих друзів. А ще він більше не жадібний, хоча сметанку полюбляє, як і раніше. Адже цей рецепт котячого щастя діє безвідмовно.

 

 

Наступні дві книжки польського письменника  Гжегожа Касдепке “Незвичайні пригоди звичайної родини” та  “Знайомтесь: детектив Нишпорка”.Бажаєте навчитися логічно мислити, робити висновки та розгадувати цікаві загадки? Тоді ласкаво просимо до детективної агенції «Рожеві окуляри», де ви маєте унікальний шанс познайомитися з кумедним диваком детективом Нишпоркою. А, можливо, вам по-душі прийдуться кумедні історії про маленького хлопчика Каспера, який навіть звичайний похід до дитячого садочка, копирсання в пісочниці чи ліплення сніговика може перетворити на захопливу пригоду, чим надзвичайно тішить своїх батьків і читачів по всьому світу.

Абсолютним фаворитом серед читачів нашої бібліотеки стала книжка Сашка Дерманського “День народження привида”. У День народження до привида Сашуки Писуки прийдуть у гості всі його друзі-привиди – і Зловісна Марта, і Гарнюня Гапуня, і Балухатий Блюм, і Рудий Зуб, і Май Онес, і навіть Зелепонь Квартальна… І в кожного буде своя історія – химерна, розбишацька, страшненька, повчальна, добра – і неодмінно весела!
Якщо ви хочете навідатись до Тридев’ятого Царства в Країну Солодощів, чи в Країну Чагарників і Колючок, і навіть у Країну Ледарів, то книжка Всеволода Нестайка “Золоті терези дідуся Татая” саме для вас.

 А для тих, хто не встиг на book-ланч, відкрита виставка “Гарний настрій з новою книжкою”. Приходьте до бібліотеки, щоб насолодитися новими та “смачними” книгами!

Залишити відповідь