Бібліоанонс “Вперед! На марафон”.

      У  Центральній дитячій  бібліотеці оголошено початок щорічного  літературного марафону “Книга збирає друзів”. Про умови бібліотечних змагань учням  2-4 класів розповіли на бібліоанонсах “Вперед! На марафон!”.    До дітей на свято запросили казкових героїв. Лулу з планети Веселярус потрапила до космічного урагану і тому була врозпачі: всі літери в її кораблі переплуталися. Та читайлики з радістюдопомогли іншопланетній гості зібрати слово і дістатися до пункту призначення.

      Завітав до дітлахів й веселий Олівець, і теж звернувся по допомогу: йому Бяка Закаляка зафарбувала  всі малюнки чорним кольором. Читачі з легкістю впоралися і з цим завданням – відгадали всіх літературнихгероїв у  конкурсі “Казковісилуети”.

      Багато позитивних емоцій викликали конкурси “Домалюй Смішариків”,  “Хто сховався за аватаркою?”,”Естафета барона Мюнхгаузена”, “Під парасолькою Оле-Лукойє”, “Словодром”.

      На бібліоанонсі дітям розповіли про умови марафону. Протягом місяця вони  можуть взяти участь в різних конкурсах та вікторинах:

– читацька олімпіада “60  захоплюючих секунд”

– конкурс-змагання “Зважені та начитані”

– виставка-вікторина “Герої казки в олівцях та фарбах”

 – конкурс  малюнків “Чарівний пензлик”

Бажаємо успіхів  всім учасникам! Читайте, виконуйте завдання, ставайте переможцями літературного марафону!

Залишити відповідь