Краєзнавчий трамвайчик «LOVE Ізмаїл»

К

Що може бути миліше за рідний край? Тут і сонце світить яскравіше, і трава зеленіша, і дихається глибше! Знати і любити свій край, своє місто – гідна мета кожного мешканця Ізмаїлу.

Юні містяни завітали до читальної зали відділу обслуговування учнів 5-9 класів і здійснили віртуальну мандрівку. Спочатку це був екскурс в історію. Діти зацікавлено роздивлялися старі фотографії, ледве впізнаючи вулиці Ізмаїлу.

«Екскурсовод» Анжела Юріївна підготувала пізнавальну краєзнавчу гру «Чи знаєш ти своє місто?», в ході якої потрібно було відповісти на запитання з чотирьох категорій: про історію Ізмаїлу, видатних діячів, природу та сьогодення міста. Читачі розділилися на дві команди, і почався справжній головоштурм у кращих традиціях «Брейн-рингу» або «Що? Де? Коли?»!

Треба віддати належне, хлопці та дівчата були дружними, радилися один з одним, дух суперництва змушував виважено підходити до кожного варіанту відповіді. Дуже емоційно діти сприймали свої правильні або невірні відповіді.

Переможці гри стрибали від щастя після оголошення результату та втішали засмучених суперників. Та головне, що юні ізмаїльчани дізналися багато нових цікавих фактів про наше місто. Тепер, ідучи вулицями та парками Ізмаїлу, вони зможуть пригадати все і провести власну екскурсію для своїх рідних і друзів.

Залишити відповідь