Новорічна феєрія «Магічна Карусель»

Якщо у Центральній дитячій бібліотеці ви побачите одночасно принців та принцес, ковбоїв та сніжинок, суперменів та піратів, знайте: свято наближається – казка починається!

Усі діти нашого міста, їхні батьки, бабусі та дідусі знають, що найвеселіше, найдушевніше, найжиттєрадісніше відзначаються новорічні свята у Центральній дитячій бібліотеці.

Цього року бібліотекарі підготували для дітей справжню новорічну феєрію «Магічна карусель». Бібліотека перетворилася на Місто Янголів.

Як відомо, янголи прилетають раптово, неочікувано, щоб допомогти своїм друзям, виконати їхні мрії.

Напередодні Нового року янголи Розіка та Вайти готуються до свята: прикрашають ялинку, співають пісні і радяться з дітьми, як провести новорічне свято. Але майстер підступних фокусів Гнусіні і королева неприємностей Вредилія задумали зірвати Новий рік! Їм не подобаються ані свята, ані дитячий сміх.

Злодії запустили Магічну карусель, відкрили Книгу заклинань і змусили Вайті забути про найулюбленіше свято і про Діда Мороза, щоб більше ніхто і ніколи не святкував цей чудовий день і не отримував подарунки.

Розіка в розгубленості: як повернути другу спогади про Новий рік? Хто зупинить страшний атракціон злих чарівників? Хлопчики та дівчатка допоможуть Розіці дізнатися про Книгу заклинань, і вона, перетворившись хуліганкою Угрозікою, розчаклує Вайті.

Перемогти підступність і зло змогли добре серце і, звичайно, справжня дружба!

Янголи за допомогою Магічною каруселі змушують Вредилію і Гнусіні покаятися в своїх вчинках і виправитися. Разом з дітьми вони запрошують Діда Мороза і Снігуроньку на довгоочікуване новорічне свято.

І почалися справжні веселощі: запальні танці, кумедні та жартівливі конкурси. Діти наряджали своїх мам новорічними ялинками, а пап – сніговиками, збирали на швидкість подарунки, «відправляли» листи Діду Морозу, робили прикраси для ялинки, «сирну» гірлянду для символу 2020 року – мишенят.

Хоровод малечі з Дідом Морозом, Снігуронькою, батьками, вчителями став чудовим завершенням свята.

Бажаємо усім дітям та дорослим щастя та радості, здоров’я та любові у 2020 році!

Залишити відповідь