ЄС на книжковій полиці

У рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекамдля дітей та юнацтва в Україні» Центральна дитяча бібліотека та 4бібліотеки-філії ЦБС для дітей м. Ізмаїл отримали від ПредставництваЄвропейського Союзу в Україні матеріали для оформлення Куточка ЄвропейськогоСоюзу «ЄС на книжковій полиці». Серед них – методичні посібники для бібліотекарів, інформаційнівидання та книжки-ігри, мапа Європи, прапорці.

Куточки були оформлені під час карантину, коли бібліотеки були закриті для відвідувань. Тепер  читачі  знайомляться  з усіма матеріалами, отримують нові знання про країни Європи, можливості, які надає ЄС українцям.

Користуючись наданими ресурсами,  бібліотеки зможуть ефективніше поширювати інформацію про Європейський Союз, європейські цінності, європейську інтеграцію України серед своїх користувачів. Всі отримані матеріали стануть чудовим доповненням до відповідних заходів в ЦБС для дітей, а саме: євромозаїка «10 фактів про ЄС», картографічні ігри «Країни Європи», тревел-бук «Єврика! або Відкриття з-під капелюха» та інші.

Kуточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці» – це нова унікальна можливість дізнатися більше про Європейський Союз.

Залишити відповідь