Великий приятель маленьких читачів

Як добре, коли дружба міцніє з часом. А коли це дружба з дитячим письменником, це завжди свято, приємне спілкування та чудові книжки.

Саме такі теплі відносини у нас підтримуються з улюбленим всіма дітьми письменником Олександром Івановичем Зімбою.

Його славнозвісні герої Бровко і Мурчик вже полюбились багатьом дітям. І всі чекають з нетерпінням виходу чергової захоплюючої пригоди цих друзів, які створили власне видавництво «Вісім лапок».

Крім того, у нас стало доброю традицією проводити скайп-зустрічі з самим Олександром Івановичем. Тепла дружня атмосфера такого спілкування завжди залишає позитивні спогади.

Нашим читайликам безмежно подобається брати участь у різноманітних конкурсах від «Майстерні казок Олександра Зімби».  

Пригоди Бровка та Мурчика надихнули наших бібліотекарів на створення анімованих аудіоказок. Так були оживлені «Ми друкуємо книжки» (https://youtu.be/KM_-MENfLuI) та «Чемпіонські перегони» (https://youtu.be/ndPVOhXOmo8).

А напередодні закриття Бібліотечного кемпінгу ми отримали від Олександра Івановича подарунок – комплект його книжок, серед яких –  нова «Розумна абетка від Бровка та Мурчика» (https://www.facebook.com/MaisterniaKazokOleksandraZimby/videos/532313064674075) . Як завжди яскраві, цікаві книжки не залишили байдужими наших читайликів. Вони були в захваті!

Велике щире ДЯКУЄМО Олександру Івановичу за подарунок!! Бажаємо міцного здоров’я, нескінченного натхнення і вдячних маленьких читачів!

Залишити відповідь