«Не будь байдужим! Зробимо країну Україною!»

Читайлику, у нас гарна новина – святкування Всеукраїнського дня бібліотек було відзначено чудовим книжковим (що може бути краще!) подарунком і для читачів, і для керівників дитячого читання!

Добірку  новеньких видань Центральна дитяча бібліотека отримала від організації «Не будь байдужим! Зробимо країну Україною!».

«Не будь байдужим» —громадський рух в Україні, спрямований на розвиток громадянської свідомості. Заснований у вересні 2005 року як акція «Не будь байдужим!» групою музикантів. Засновниками стали Сашко Положинський (лідер гурту «Тартак») і Сергій Присяжний(лідер гурту «Мотор’ролла»). У концертах, крім цих гуртів, брали участь також «Мандри», «Ot Vinta!», «Гайдамаки», «СКАЙ», «ФлайzZzа», «Гуляйгород», а також лірник Володимир Кушпет і бандурист Сергій Захарець. З травня 2006 року трансформувався у громадську організацію.

Від часу заснування «НББ» провели понад 150 акцій на історичні, культурні, літературні, мовні таосвітні теми. Найвідоміші проекти: «Мазепа. Made in Ukraine», «Зроби подарунок Україні! Переходь на українську!», «Займіться ділом, а не язиком!», реп-перформенси про Тараса Шевченка.

Велика подяка #Не будь байдужим! Зробимо країну Україною! тапобажання наснаги і процвітання!

Залишити відповідь