УВАГА! СТАРТУВАЛИ «ТВОРЧІ КАНІКУЛИ – 2023»!!!

Юні письменники, запрошуємо вас долучитися до Всеукраїнського літературного конкурсу «Творчі канікули – 2023», який вже всьоме проводиться Національною бібліотекою України для дітей спільно з Українською асоціацією працівників бібліотек для дітей, Національною секцією Міжнародної ради з дитячої книги(UA IBBY),  Національною спілкою письменників України. 

Конкурс проводиться з 1 червня по 15 листопада 2023 року у два тури: 

перший – з 1 червня по 15 вересня на обласному рівні;

другий, підсумковий – з 15 вересня по 15 листопада в місті Києві. 

У Конкурсі беруть участь діти з усіх областей України у 2-х вікових категоріях:

читачі-учні (вихованці) 11-13 років;

читачі-учні (вихованці) 14-18 років.

Конкурс проводиться у 7 номінаціях:

«Знайомтеся — це ми!»

«Моя Україна: з вірою у Перемогу»

«Природа — джерело натхнення та краси»

«І в кожному із нас уже живе філософ!»

«Моя майбутня професія» 

«Безмежний світ моєї уяви»

«Далі буде? Ні, «далі» — вже є!»

Докладніше про номінації читайте за посиланням https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=10717 .

Учасники Конкурсу кожної вікової категорії готують прозовий або поетичний твір, який за темою відповідає певній номінації.

Творчі роботи надсилаються в електронному вигляді на електронну адресу, зазначену на сайті обласної бібліотеки для дітей.

Вимоги до роботи:

обсяг не більше 8 сторінок у форматі Microsoft Word або RTF, шрифт – Times New Roman (12 розмір),1,5 міжрядковий інтервал, усі поля –1,5 см, сторінки формату А4, без ілюстрацій та додаткового оформлення.

Обласні оргкомітети до 15 вересня 2023 року надсилають на електронну адресу Національної бібліотеки України для дітей  на розгляд Головного журі до 14 робіт від кожної області (за наявності по 1 роботі у кожній номінації для кожної вікової категорії).

Учасники-автори зазначають свої дані (ПІБ, вік, домашню адресу, контактний телефон) на останній сторінці конкурсної роботи (документ у формат Microsoft Word або RTF) та додатковим вкладенням (окремим файлом уформаті JPG) прикріплюють своє портретне фото.

Творчі роботи  учасників направляються на електронну адресу Одеської обласної бібліотеки для дітей:  ооdb@ukr.net до28 серпня  2023 року

Натхненного вам літа!!!

Залишити відповідь